Tips tegen de verveling

Vandaag een ietwat kortere blog, want het is druk met al dat schoolwerk. Het is niet simpel om al die leerstof zelfstandig verwerken. Je kan wel vragen stellen aan docenten en verschillende docenten geven ook les online. Maar niets is hetzelfde als voordien. Niet enkel op schoolvlak is het moeilijk, ook op vlak van vrije tijd of ontspanning is het moeilijk om de dagen te vullen. Ik geef jullie 10 leuke tips mee tegen de verveling.

1. Maak een wandeling
Door het mooie weer is het de ideale ontspanning, geniet van het mooie die jou gemeente te bieden heeft.

2. Workout
Tegenwoordig zijn er heel wat online workouts beschikbaar, plus je hebt er nauwelijks iets voor nodig. Trek je sportschoenen aan, leg je sportmatje klaar en je kan erin vliegen.

3. Ga bakken
Specialiseer je in een lekker desserts, zo kan je je geliefde ermee verrassen na de quarantaine.

4. Plan je reis
Aangezien deze heel situatie ervoor zorgt dat we dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer op reis kunnen gaan, kan je je reis voor volgend jaar al uitstippelen.

5. Netflix
Wil je al enkele maanden die topserie waar iedereen over spreekt eindelijk bekijken? Neem Netflix en begin eraan, je hebt toch tijd genoeg.

6. Postkaartjes
Stuur postkaartjes rond naar familie en vrienden. Maak een creatief postkaartje met de gekste teksten of kies voor postkaartje van Bpost. Stuur liefde in het rond.

7. Challenge
Nu iedereen thuis zit, circuleren er talloze challenges. De ene al moeilijker de ander, maar het is wel een leuk tijdverdrijf.

8. Spelletjesavond
Back to the 90's, weg met de technologie uit deze tijd. Organiseer een spelletjesavond met je gezin. Lekker ouderwets, maar o zo leuk.

9. Puzzelen
Ga eens puzzelen, geloof me het is echt niet zo saai als het klinkt. Zet een leuk muziekje op en je zal zien, de tijd zal vooruit vliegen.

10. Maak een blog
Nooit gedacht dat ik dit als tip zou geven, maar het schrijven van een blog is zeer ontspannend. Je kan er je creativiteit de vrije loop laten gaan. Het is een echte aanrader, neem het van mij aan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Druk, druk, druk

Pest van Justinianus

Versoepeling